Little Thing..
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Tolong Jangan Sakitkan Hati Saya , Saya Mohon .
24 March 2013 • 8:29 PM • 0 comments
asalamualaikum :) HOI :p

Akhirnya , entri pertama lepas blog nei siap dimandikan . HAHA :)
agak bersawang sebab dah dekat setahun diabaikan . Kesian dia * pelok laptop *
Heee , Apa ? Nea pergi mana ? Nea sibuk lah . SPM tahun nei . Alhamdulilah Allah mash bagi peluang pada Nea :D . Doakan Nea tau , Nanti Nea mintak Allah balaskan :D * kenyit mata *


Cuti seminggu dah start kan ? Apa plan korang ? Nak pergi mana ? Untunglah kan dapat jalan - jalan cuti seminggu nei . Nea jhekena pergi tyusen . Hahai malas k malas * kesat hingus *


Malam tadi Nea online fesbuk , Tetiba member Nea buat status sedih - sedih . Hati nea pun mula lah gatal nak tahu . Nea terus IM dia , Nea tanya dia kenapa , Dia cakap dia takda pape , Hurm kalau takda pape kenapa dia buat ayat macam tuh ? Konfius . Nevermind lah kan ? Nea doakan dia takda papea . Nea tahu dia sayang pakwe dia . Mungkin adalah masalah yang buatkan diaorang bergaduh kan ? .
* Balqis , Sabar k sayang . Allah uji awak sebab allah sayang awak .

Lepastuh , Nea call pakwe Nea . * muhammad alif shahrom - ILOVEYOU .
Cakap - cakap , Gelak - gelak . But , kenapa dia macam takda mood ? Tak banyak cakap macam siang tadi . Kenapa ? * mentol lampu keluar kat kepala . Nea ada buat salah ke ? Hurm ..
Nak tanya Nea rasa macam tak patut . Tak tanya macam tak puas hati . * Tangan garu dagu .
Hasilnya , Nea dengar suara dia cuma satu jam . Puas ? Memang tak lah kan . Tapi nak buat apa . Tak kan nak paksa dia banyak cakap dengan Nea . Sedih k sedih * Lap air mata . 

Dulu kalau call dia tak pernah tak banyak cakap melainkan dia marah , penat gila - gila .
Sekarang kalau call Nea , Tangan dia gatal taip mesej masa call . Marah ? Taklah . Nea tak marah .
Nea cuma TERASA * lap air mata * Nea selalu fikir bukan - bukan . Selalu fikir benda negatif .
Allah jhe tahu apa Nea rasa . Nea diam , Nea gelak - gelak sebab Nea taknak Dia tahu Nea terasa dengan dia . Tapi sampai bila ? Setiap kali on the phone dia sibuk nak replay mesj yang masuk . Habis Nea ?
Jujur , Nea tak kisah dia nak kawan dengan sesiapa . Tapi bila masa dengan Nea , Tolong lah .
Nea percaya dia sebab Nea SAYANG dia . Nea betol - betol sayang dia .
Nea sayang relay yang dah bertahan sampai 10 bulan nei . 

* Tadah Tangan *

" Ya Allah , Kalau benar dia adalah milik ku , Satukanlah hati aku dan dia . Tapi jika dia bukan tulang rusuk yang kau cipta untuku , maka kau berilah jalan untuk aku tidak membencinya . Amin "


Awak , Saya SAYANG awak . Dan saya benar - benar maksud kan nya .
Tegurlah saya kalau saya salah . Marah lah saya kalau saya silap . 
Saya ingat janji saya pada awak masa awak mintak saya jadi teman hidup awak .
ONE HEART WILL EVER UNTIL JANNAH . Inshallah :)






• FUTURE
Hello;
Hi *wave hand* Blablabla for short. I'm 1000 y/o and study at Skyhigh. I hate anti-kpop and love my bias; Put your own bio..
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
Big Clap!
Template :Masterly_elmo
Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
Pictures : We Heart It
Best View : Google Chrome